Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Voor meer details over cookies en hoe wij ze gebruiken, bekijk onze privacy pagina.

Process

Script

Elk project begint bij ons met een gesprek over uw werk en behoeften.

We bespreken relevante researchdocumenten, creƫren een script dat uw verhaal overbrengt en schatten de benodigde tijd in. Vervolgens stellen we een offerte op.

Animated Storyboard

Het geanimeerde storyboard bestaat uit een reeks schetsen, getimed op een voice-over text. In deze fase is er veel ruimte - en de noodzaak - om te itereren naar een definitieve verhaallijn. Uw feedback laat ons het verhaallijn verfijnen om zo een duidelijk, nauwkeurig en goed gestructureerd verhaal te maken.

Pre Visualisation

Nadat het geanimeerde storyboard en de voice-over text door U zijn goedgekeurd, Begint de 3D productie. In het begin zullen modellen en animaties in versimpelde vorm weergegeven worden, wat resulteert in een "pre-visualisation". De pre-visualisation biedt de mogelijkheid om feedback te geven op timing en animatie.

Final Visualisation

Om een shot af te ronden worden er mooie materialen en realistische belichting toegevoegd, en worden de geanimeerde elementen gefinaliseerd. Visuele effecten, sounddesign en een professioneel opgenomen voice-over worden toegevoegd aan het beeldmaterial, dat gerenderd wordt op hoge resolutie. Het eindresultaat is een prachtige animatie zoals u die ook in onze portfolio vindt.